There was an error in this gadget

Target Wedding ^o^

Thursday, 12 April 2012

SuperWomen :')

<--- i'm superwomen alone :(
Angin tolong sampaikan berita buat yang disana, kau bisikkan ditelinganya bahwa aku rindu padanya.
Selamat Malam blog"H"earts :)

Anak kampung :)


korg dengar lagu ni beb! sumpah best! hahaha
layan hari hari pun tak bosan. 

Tuesday, 10 April 2012

(Untitled post)



Usahlah bergantung harapan, pada angin lalu. 
kelak badan merana bodek, dapat belum tentu. ke macam mana tu? -,- 
haha wtv lah, hah aku dah nak berangkat ke plkn 2hb 5 ni, 3bulan dekat sana. 
eh kenapa sekejap sangat heh 3bulan? kahkahkah -,- 
byebye facebook, byebye twitter, byebye blogger :')
sayang korg sampai bila bila... huk -..-

Sunday, 26 February 2012

Betul tak tipuuu....

Menunggu atau meminta atau yang seangkatan dengannya tanpa usaha adalah sia-sia.
Selamat Malam 26/02/2012 :')

Saturday, 25 February 2012

yess! dah ada full movie punye!

hahahaha weh korg ingat tak aku ada update pasal cite ni mnggu lepas?
alaa yang aku berlakon tu! ('Nora Danish") ceh, hehehe
akhirnyee youtube mendengar rayuan aku. hahaha
Terima Kasih Youtube, jasa anda dikenang :') ilyforever <3 ! 
dah2 malas nak update panjang2, nak tengok cerita ni jap. lalalala
bye :-*

Friday, 24 February 2012

apedehal, petikk jee.. wahh untunglah!

^
|
|
hamboi kemain lagi makcik kat atas nih! hahaha
Muka handsome/cantik mestilah ramai peminatkan? ok! untunglah ;-)
untunglah untunglah untunglah untunglahhhhhhhhh....... grrrr >_<

Monday, 20 February 2012

kalau jodoh tak kemane kan kan kan :'/

Tak pee belajar dari kesilapan. Kalau ada jodoh tak payah cari, sampai masa dia datang sendiri . 
Percayalah, Dia layak dapat, aku redha.. :')